Esteu aquí

Inici » Serveis

Formació

Realitzem tot tipus de cursos de formació referent a l’àmbit de les ajudes tècniques i de la supressió de barreres arquitectòniques.

Hem donat cursos per al Col·legi de Terapeutes Ocupacionals, pel Col·legi de Fisioterapeutes, la Universitat "Rey Juan Carlos I" de Madrid, l'ICASS, la Corporació Fisiogestión, la Fundació Privada Institut Guttman, la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer (antiga Escola Universitària Creu Roja de Terrassa), la Fundació Vallparadís, Fundació S21 del Consorci de salut i atenció social, la U.G.T., Transports Metropolitans de Barcelona, etc.

Els nostres cursos están dirigits a diferents professionals (fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, infermers, treballadors familiars, arquitectes, etc.),  ja sigui a través de centres públics o privats, associacions o col·legis professionals. A continuació us adjuntem un llistat dels principals cursos que donem; si no trobeu cap que s'ajusti a les vostres necessitats, no dubteu en consultar-nos per el·laborar un programa personalitzat:

  • CURS TEÒRIC-PRÀCTIC D'AJUDES TÈCNIQUES.
  • CURS TEÒRIC-PRÀCTIC D'AJUDES TÈCNIQUES PER A LA MOBILITZACIÓ I TRANSFERÈNCIES.
  • CURS TEÒRIC-PRÀCTIC DE SEDESTACIÓ, POSICIONAMENT I PREVENCIÓ ANTIESCARES.
  • CURS TEÒRIC-PRÀCTIC D'ADAPTACIÓ FUNCIONAL DE LA VIVENDA.
  • TALLER TEÒRIC-PRÀCTIC D'AJUDES TÈCNIQUES PER A LES CONTENCIONS.

 

 

Preu: 
Pressupostos personalitzats sense compromís
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30