Esteu aquí

Inici » Empresa

Equip Tècnic

 • ROBERTO SALVADOR RABASCO

  Càrrec: 
  Director Tècnic de Quvitec i Terapeuta Ocupacional
  Formació: 
  Diplomat en Teràpia Ocupacional per la E. U. Creu Roja (Terrassa) de la U.A.B. Postgraduat en Neurorehabilitació per l’Institut Universitari Guttmann adscrit a la U.A.B..
  Detalls: 

  Compta amb anys d'experiència en l’àmbit de la rehabilitació domiciliària i en rehabilitació hospitalària (Hospital de la Vall d'Hebrón), també en l'asssessorament de productes de suport per al Centre per a l'Autonomia personal del Vallès Occidental de la  Generalitat de Catalunya. Ha estat coordinador i gestor del Banc d’Ajudes Tècniques del departament de Serveis Socials de Montcada i Reixac.

  Docent en nombrosos cursos, seminaris i jornades per a universitats, fundacions, associacions i col·legis  professionals. Certificat com a especialista formador a nivell nacional de Handicare en productes de suport per a les transferències i mobilitzacions de pacients.

  Tècnic col·laborador en l’estudi d’accessibilitat als transport públics de la fundació CIM-TMB, en l'estudi d'ACEPLAN “Adaptación de la Vivienda en la población dependiente” i col·laborador en la redacció per al llibre “Rehabilitación domiciliaria: Principios, indicaciones y programas terapéuticos.” Ed. Masson.

  Actualment fa les funcions de Gerent de Quvitec, i és el responsable de l’Àrea d'Accessibilitat a més de Coordinador dels recursos humans  i tècnic especialista en l’Àrea de Formació.

 • ROGER GÓMEZ ORTA

  Càrrec: 
  Fisioterapeuta i Tècnic Ortopeda
  Formació: 
  Diplomat en Fisioteràpia a l' E.U.I.F Blanquerna i Tècnic Ortopeda.
  Detalls: 

  Compta amb anys d'experiència en la rehabilitació domiciliària i en l'assessorament de productes de suport.

  Docent per a nombrosos cursos, seminaris i jornades per a universitats, fundacions, associacions i col·legis de professionals. Certificat com a especialista formador a nivell nacional de Handicare en productes de suport per a les transferències i mobilitzacions de pacients.

  Actualment és tècnic a Quvitec, essent les seves funcions: responsable de l’Àrea Tecnològica , tècnic responsable del Servei de Clínica de sedestació, Posicionament i Prevenció antiescares, responsable de l’Àrea de Taller i manteniment de productes de suport  (inclòs el servei R.A.M.) i Tècnic Assessor per a empreses licitadores de concursos públics.

 • MERCÈ LÓPEZ SALVADOR

  Càrrec: 
  Terapeuta Ocupacional
  Formació: 
  Diplomada en Teràpia Ocupacional per l’Escola Universitària Creu Roja de Terrassa, de la U.A.B. i Tècnica Superior en Dietètica i Nutrició. Cursos especialitzats en l’àmbit de la rehabilitació i en productes de suport.
  Detalls: 

  Compta amb anys d'experiència laboral en l'àmbit de la rehabilitació hospitalària per a Mútues com FREMAP i ASEPEYO i com a tècnica en l'assessorament de productes de suport.
  Ha participat com a docent en diversos cursos, seminaris i jornades per a universitats, fundacions, associacions i col·legis de professionals.

  Actualment a Quvitec fa les funcions  de responsable de l’Àrea de Productes de Suport i de tècnica responsable del Servei de Clínica de sedestació, Posicionament i Prevenció antiescares.

 • LAURA RODRIGUEZ SORIANO

  Càrrec: 
  Terapeuta Ocupacional
  Formació: 
  Diplomada en Terapia Ocupacional a l’Escola Universitària Creu Roja de Terrassa de la U.A.B. i Tècnica Superior en Educació Infantil
  Detalls: 

  Compta amb experiència en l'àmbit de la geriatria com a Terapeuta Ocupacional i com a monitora de persones amb discapacitat.

  Actualment  a Quvitec fa les funcions d’Assessorament de Productes de Suport i atenció directa en el centre.

 • ELENA ORTIZ OJEDA

  Càrrec: 
  Financial Controller
  Formació: 
  Estudis en Gestió i Administració Pública per la U.B i Formació Superior en Comptabilitat i Fiscalitat per la U.B. Cursos específics en nòmines, seguretat social i “Cash Management”.
  Detalls: 

  Compta amb anys d’experiència en l’àmbit de la gestió, la comptabilitat i les finances. Especialista en confecció de balanços, consolidació i anàlisi de comptes per a Pymes.

  Actualment a Quvitec fa les funcions de comptable i financial controller. És responsable de l’Àrea Econòmica.
   

 • EVA DELGADO RIERA

  Càrrec: 
  Terapeuta Ocupacional
  Formació: 
  Diplomada en Teràpia Ocupacional per la E. U. Creu Roja (Terrassa) de la U.A.B. i Tècnica Superior en Integració Social
  Detalls: 

  Compta amb experiència en l'àmbit de la geriatria i l'atenció domiciliaria com a Terapeuta Ocupacional i com a monitora de persones amb diversitat funcional, en especial en l'àmbit de la paràlisi cerebral.

  Actualment  a Quvitec fa les funcions d’Assessorament de Productes de Suport i atenció directa en el centre.

   

 • CRISTINA CAMPOMANES BONITO

  Càrrec: 
  Terapeuta Ocupacional
  Formació: 
  Graduat en Teràpia Ocupacional a l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIRT) Adscrita a la UAB.
  Detalls: 

  Compta amb anys d' experiència com a terapeuta ocupacional en l'àmbit de Geriatria. 

  Ha participat com a terapeuta ocupacional , realitzant valoracions i assessorament domiciliari de productes de suport i supressió de barreres arquitectòniques, dins del projecte de la Creu Roja: “Projecte Experimental de prevenció de la dependència i de promoció de l’autonomia personal per a persones en situació de dependència amb grau I i els seus cuidadors i cuidadores de l’entorn familiar” durant l'any 2017.

  Formació completa en Integració Sensorial (Universidad Sur de California – Aytona) 128 hores 2019-2020

  Actualment  a Quvitec fa les funcions d’Assessorament de Productes de Suport, atenció directa en el centre i Community Manager.