Esteu aquí

Inici

Com comprar?

Si desitja demanar un del nostres serveis, o bé adquirir algun dels nostres productes, li expliquem a continuació la forma en què vostè pot realitzar-ho en tres simples passos:

 1 . PRESSUPOST

Demani’ns un PRESSUPOST o bé facin’s la seva CONSULTA, mitjantçant el nostre e-mail, (quvitec@quvitec.com). Si ho prefereix truqui’ns per telèfon al  932118376 i un professional tècnic sanitari especialitzat l’atendrà i respondrà els seus dubtes.

Sobretot no oblidi indicar-nos:

  • Nom i cognoms.
  • Telèfon i e-mail.
  • Producte o Servei sobre el qual desitja pressupost o consulta.
  • Tot allò que consideri important per ajudar-nos a entendre millor la seva petició.

A partir d’aquí els nostres professionals es posaran en contacte amb vostè i, en cas necessari, podrien desplaçar-se de forma gratuïta* per valorar el seu domicili i la necessitat específica que tingui, i li confeccionarem el PRESSUPOST.

* Nomès a la província de Barcelona,  la resta consulteu tarifes.                

 2.  ADQUISICIÓ D’AJUDES TÈCNIQUES

Un vegada accepti el PRESSUPOST podrà efectuar el pagament mitjançant:

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al número de compte corrent que figura a l’encapçalament del pressupost, indicant en tot moment el nº de pressupost. Si ens envia el comprovant de transferència per fax o correu electrònic no serà necessari esperar els 2 o 3 dies que la transferència triga en materialitzar-se. 

CÀRREC BANCARI al número de compte corrent que vosté ens indiqui.

En EFECTIU o TARJETA al nostre centre.

També pot consultar el nostre servei de  Finançament.

3ENVIAMENT

Un cop rebuda la transferència a Quvitec, li enviarem la seva comanda, juntament amb la factura original, en el transcurs de 48h* (*subjecte a disponibilitat del material).

Els ports seran gratuïts per a comandes superiors a 500€, a la província de Barcelona; a la resta del territori els ports oscil·laran entre 8 i 20€ depenent de les dimensions del material a enviar.

_______________________________________

 FINANÇAMENT

A Quvitec som conscients de les necessitats que tenen els nostres clients; és per això que volem facilitar-li les tasques de finançament i oferint-li a través del “Banco Pastor Serveis Financers” el crèdit necessari per a les seves adquisicions d’Ajudes Tècniques.

Quvitec els finança imports des de 240 € fins a 5.000 € i terminis entre 3 i 12 mesos amb unes despeses de finançament d’un màxim del 3% de l’import sol·licitat. Comuniquin's-ho al formalitzar la comanda i li especificarem la documentació necessària que es requereix.

Per a més informació sobre aquesta forma de pagament truqui’ns al 932118376 de 10 a 14 h. i consulti amb el nostre departament d’administració.

 DEVOLUCIONS

Podrà efectuar la devolució del producte (exceptuant-ne els productes higiènics) en el transcurs de 7 dies naturals, sempre i quan el material es trobi en bon estat, sense utilitzar i en el seu embalatge original, juntament amb la factura de compra, i tenint en compte que les despeses de transport correran a càrrec seu. Un cop s’hagi rebut el material a Quvitec, i comprovat el seu estat, els retornarem el seu import en 48 hores (de dilluns a divendres).

GARANTIA

Tots els nostres productes disposen d’una garantia de 2 anys per defectes de fàbrica, mai per un mal ús. En el cas de les bateries, la garantia es redueix al període estipulat pel fabricant. En qualsevol d’ambdós casos, la garantia no inclou el transport a domicili, nomès la reposició de la peça defectuosa.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30